Reforma d’un pis a Lloret de Mar

  • inici  Octubre 2020
  • promotora   Privat
  • lloc   LLoret de mar

eficiència energètica, rehabilitació i reforma

El projecte busca convertir un pis d’estiueig a Lloret de mar en la nova llar d’una jove parella de Barcelona. Es tracta de transformar els espais per a aconseguir el confort necessari per a un habitatge durant tot l’any, millorant-lo energèticament i clarificant els usos dels espais.

Principalment es converteix una cuina i un estar-menjador en un únic espai dotat d’una barra americana i una cuina oberta i il·luminada naturalment com la resta de la sala, a més es millora l’estar-menjador amb noves instal·lacions i noves fusteries més eficients energèticament. Les cambres higièniques també han estat completament renovades i gual que el paviment de tot l’habitatge.

Per a la cuina s’ha emprat fusta de faig tractada amb oli de llinassa i marbre blanc de Macael natural pel taulell combinat amb mobles blancs, mentre que les cambres higièniques s’ha emprat fusta de cedre tractada i piques antigues reutilitzades de marbre i de pedra calcària.

La reforma s’emmarca en la situació actual de restricció de la mobilitat i reconversió de certs sectors cap al teletreball degut a la COVID-19. Tanmateix aquesta situació ha esdevingut una oportunitat per algunes famílies d’allunyar-se de les ciutats per a viure en espais més confortables i propers al medi natural.

Les fotografies han estat realitzades per arbe.

·

Col.laboradores

Projectes relacionats